Social Links Menu

Instagram

Pikkuna_suomi

Facebook

Suomen Pehmeä Ikkuna

PVC lasitus - Suomen Pehmeä ikkuna

PIKKUNA - KIRKKAASTI PARAS TAPA SUOJATA TILOJASI

Tehty Suomessa

Pikkunat suojaavat pölystä, tuulesta, sateesta ja lumesta ja hyönteisistä. Niiden avulla terassi-sesonki pitkittyy huomattavasti. Pikkunat soveltuvat täydellisesti kaikenmuotoisiin aukkoihin. Tyypillisimpiä käyttökohteita ovat ulkoterassit ja verannat, katokset, tallit, grillikodat, kuistit ja jopa parvekkeet.

PIKKUNA - KIRKKAASTI PARAS TAPA SUOJATA TILOJASI

Tehty Suomessa
Tehty Suomessa

MATERIAALIN TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET

 • Pakkasenkestävyys jopa -40C
 • UV-suojattu materiaali
 • Kestää myrskytuulia sen pehmeyden ansiosta
 • Täysin äänetön
 • Valonläpäisevyys 95%

KÄYTÄNNÖLLISYYS

 • Rullattavissa ylös
 • Erittäin turvallinen
 • Suunnittele juuri sinulle sopivaksi
 • Erilaiset kiinnitystavat
 • Ei lupahuolia

PUHTAANAPITO

 • Ei kerää pölyä
 • Helppo siivota vedellä ja tavallisella saippualla

HELPPO JA EDULLINEN

 • Suunnittele ja tilaa suoraan verkkokaupastamme
 • Asenna itse tai palkkaa urakoitsijan
 • Nauti ympäristöstä tuotteemme suojassa!
Osta tästä

Pikkuna-äppi nyt saatavilla AppStore:sta ja Google Play:sta!

Laske hinnan ja tilaa tästä tai lataa Pikkuna-mobiilisovellus! Nyt saatavilla AppStore:sta ja Google Play:sta.

VASTAUKSIA USEISIIN KYSYMYKSIIN

Pikkunat suojaavat pölystä, tuulesta, sateesta ja lumesta ja hyönteisistä. Niiden avulla terassi-sesonki pitkittyy huomattavasti.
Pikkunat soveltuvat täydellisesti kaikenmuotoisiin aukkoihin. Tyypillisimpiä käyttökohteita ovat ulkoterassit ja verannat, katokset, tallit, grillikodat, kuistit ja jopa parvekkeet.

Ennen kuin lähdet suunnittelemaan oman terassin tai kuistisi suojaa suosittelemme tutustua tähän videoon. Jälleenmyyjämme Taloon.comin teettämä HowTo-videon avulla Pikkuna-järjestelmän ominaisuudet avautuvat helpoiten. Janne kertoo miten pikkunoita tulee mitata ja asentaa, sekä suorittaa tuotteen kestävyystestejä! Katso ja ihastu tuotteeseemme!

Inspiroidu esimerkkiprojektista ja suunnittele omasi!

TUTUSTU
Pikkuna
4.4
Based on 36 reviews
powered by Google
Tapsu PeeTapsu Pee
15:40 28 May 23
Mahtava tuote, todella kätevä ja helppo tapa pidentää mökkikuistin käyttöaikaa keväisin ja syksyisin, myös kesällä myrskyn tai sateen iskiessä saaristoon. Helppo asentaa, kääntökiinnikkeillä näppärä joko irrottaa tai rullata ylös silloin kun haluaa kuistin seinät auki.Asiakaspalvelu huippua, neuvoja ja vinkkejä sai puhelimella ja sähköpostitse aina kun tarvitsi. Nopea toimitus.
Sergei RebitvaSergei Rebitva
20:14 21 Apr 23
Kaverini tilasi Pikkuna ja sanoi minulle että tykkäsi siitä tosi paljon.sen jälkeen tilasin Pikkuna itsekin. Pikkuna sopii moneen terassityyliin. Myös heidän mahtava pomo auttoi minua täysin ILMAISEKSI tekemään tilauksen. Työ oli tehty nopeasti sekä o tilaus tuli yllättävän nopeasti. (Sain tilauksen siis nopeammin kuin ollaan ilmoitettu!!!👍👍👍
Sami SundbergSami Sundberg
09:40 04 Mar 23
Helppo asentaa ja siisti jälki. Mukaan tulee kaikki tarvittavat. Itse olin skeptinen mutta kun livenä näki muuttui mielipide samantien.Kuvassa 3850 x 540 kokoinen pikkuna maksoi 200e kotiin kuljetettuna alv24%.Vastaava 4mm lasista olisi rahtineen maksanut yli 500e kotii kuljetettuna. Ja lasia ei sitten noinvaan oteta kesähelteissä pois.
Mikael SjöholmMikael Sjöholm
11:54 27 Feb 23
Nopea toimitus ja mukava asiakaspalvelu, antoivat hyviä vinkkejä asennuksesta
Sinikka RautioahoSinikka Rautioaho
09:34 26 Feb 23
Olemme pikkunoihin tyytyväisiä, toimivat niinkuin pitää, eli pitävät tuulen ja lumen poissa kuistilta. Yksi pikkuna oli tehty 10 cm liian matalaksi, mutta uusi sopiva tuli pikaisesti korvauksetta.
Liisa ParviainenLiisa Parviainen
09:33 17 Feb 23
Pikkuna toimii erinomaisesti. Toimitus oli nopeaa, asentaminen todella helppoa ja ohjeistus selkeää. Kaikki tarvittavat osat olivat mukana ja materiaali laadukasta. Asensimme Pikkunan yhdelle avotulikatoksen "seinustalle" tuulisuojaksi ja hyvin toimii. Suosittelen :)
Helena KuismaHelena Kuisma
04:57 17 Feb 23
Loistava ja edullinen vaihtoehto lasitukselle. Lumet on terassilta pois ja tuulet ei seiniä viilennä.
Asko KämäräinenAsko Kämäräinen
18:24 16 Feb 23
Suojaavat tosi hyvin lumelta talvella, kesäksi voi rullata ylös👌
karikari
17:11 16 Feb 23
Hyvin pelaa!
Tapio TiittanenTapio Tiittanen
16:50 16 Feb 23
Loistavaa asiakaspalvelua, neuvontaa ja nopea valmistus ja toimitettavissa. Asuimme lähellä tehdasta ja autoon mahtuvat tuotteet mittojen puolesta, joten sovittiin että me voimme hakea ne tehtaalta. Huomioithan: 1. Mittaat itse annettujen sekä selkeiden, ohjeiden mukaisesti! 2. Kun oot hyväksynyt mitat, ja jo valmistukseen ehtinyt/valmis, ei hyvityksiä = Mittatilaus-tuote! Excellent customer service and information, they manufacture our products quickly and was also quick delivery (delivery is another company's job). ATTENTION: 1. It's Your job, measurements needed parts, there's very good helping and told how to do it. 2. After the company is sending pictures of your order/orders, and U have been checked OK, there isn't refund the money because that's custom made products!
Tapio VasaraTapio Vasara
16:10 16 Feb 23
Autotallin lämmityskulut pieneni, kun ison oven eteen asensin Pikkunan ja sen reunatkin tiivistin.
Lauri ALauri A
16:05 16 Feb 23
Halvan näköinen lasiin verrattuna.Kestävämpi kuin lasi.Helppo asentaa.Kätevä, kun voi rullata kesäksi auki seinät.
Hieno ratkaisu! Olen tyytyväinen tulokseen.
js_loader

Pikkunan kalvotyypit


Achilles-valmistajan kalvot ovat valmistettu Japanissa sekä Pohjois-Amerikassa ja ne tunnetusti omaavat maailman parhaita kirkkaus- ja kestävyys ominaisuuksia. Meidän tuotannossa käytämme vain luotettavia materiaaleja parhaan mahdollisen laatutason saavuttamiseksi.

 • Pakkasenkestävyys jopa -40C
 • UV-suojattu materiaali
 • Kestää myrskytuulia – joustavat materiaalit
 • Valonläpäisevyys 95% – eivät himmene ajan kuluessa

PVC kirkas kalvo - klassikko

PVC-kalvo on 0,75mm paksua erittäin kestävää materiaalia, joka kirkkaudeltaan vastaa lasin läpinäkyvyystasoa. Asennusohjeden mukaisesti suoristettuna kalvo näyttää tasaiselta ja laadukkaalta, kestää rankkoja sää-olosuhteita erittäin hyvin.

Tummennettu PVC-kalvo (Auringonsuoja)

Lisää toiminnallisuutta! Tämä tyylikkään näköinen kalvoversio suojaa auringonpaisteesta sekä lisää yksityisyyttä!

Screen-kangas

Ylivoimasen kestävä, lankavahvistettu Screen-kangas toimii samanaikaisesti monissa eri tehtävissä: suojaa hyönteisiltä, toimii osittaisena näkösuojana, mahdollistaa tilojesi tuuletuksen ja jopa suojaa auringon paisteesta! Kestää jopa lemmikkien hyökkäystä!

Kiinnitystavat


Pikkuna-elementit ovat todella helppo asentaa kaikkiin puupintoihin eivätkä ne yleensä vaadi erillistä runkoa.

Mikäli lisärungolle on tarvetta, suosittelemme käyttämään 48×48 puulankkua, joihin Pikkunat on helppo kiinnittää.

Pikkunoiden jokaiselle sivulle on siis valittavissa sopiva kiinnitystyyppinsä.

Lue lisää

OVI-ELEMENTTI

Älä rajoita kulku-mahdollisuuksia ja tilaa meiltä vetoketjullisen ovi-elementin. Se voi olla niin leveä kuin ovi-aukko sen sallii. Mittaa aukon sisamitta sekä etäisyys vasemmasta aukon reunasta ulkoapäin katsottuna. Lisäksi vetoketjun väriksi voit valita joko valkoisen tai mustan. Luonnollisesti ovi on kätevästi rullattavissa ylös!

REUNUKSET

Reunukset takaavat Pikkuna-elementtien jäykkyyttä ja kestävyyttä. Samanaikaisesti niiden avulla elementti myös kiinnitetään runkoon, jonka vakio leveysmitta on 5cm. Mikäli alareunan kiinnitystavaksi on valittu painotasku, reunuksen leveys on 8cm ja se vakiona luetaan aukon sisämittaan mukaan. Värivaihtoehtoja ovat valkoinen, ruskea, harmaa, musta ja beige.

Varmista laatu

Tilaa ILMAINEN näyte ja varmista laatu

Parempi koskettaa kerran kuin nähdä sata kertaa valokuvissa ja videoissa. Siksi tarjoamme ilmaisia ​​näytteitä kaikille, jotka ovat kiinnostuneita tutustumaan Pikkunaan lähemmin.

Tilaa näyte

Miten tilaan?


SUORAKAITEEN- TAI SUUNNIKKAAN MUOTOINEN AUKKO (ETUPUOLI TAI PÄÄTY)

Mikäli sinun pikkunat ovat suorakaiteen tai suunnikkaan muotoisia (etupuoli tai pääty), saat ne tilattua suoraan Verkkokaupasta. Verkkokaupassa laskettu hinta on edullisimmillaan, sillä hintaan ei sisälly erillistä suunnittelukulua.

Verkkokauppa

MUU AUKON MUOTO / ERILLISTOIVOMUKSIA

Jos kyseessä ei ole suorakaiteen tai suunnikkaan muotoinen elementti tai tuotteeseen halutaan jotakin tavallisesta poikkeavaa, piirrä piirustus paperille tai tietokoneella ja lähetä sen meille. Sen perusteella laskemme erillisen tarjouksen ja suunnittelijamme piirtää tuotteiden kuvat puhtaaksi huomioiden asiakkaan toivomuksia.

Ota meihin yhteyttä

PIIRUSTUKSET HYVÄKSYTTÄVÄKSI

Seuraavaksi saatte meiltä puhtaaksi piirretyn piirustuksen antamienne mittojen perusteella, joiden tarkistettua ja mahdollisesti korjattua tilaus pääsee tuotantojonoon.

TUOTANTO JA TOIMITUS

Toimitusaikamme vaihtelee viikosta kuukauteen tuotannon kuormituksen mukaan. Kysy ajankohtaista toimitusaikaa ottamalla meihin yhteyttä viestillä tai soittamalla.

ASENNA HELPOSTI

Muista tutustua Asennusohjeisiin sekä Käyttöohjeisiin, jotta tuote suojaa ja miellyttää katsetta moneen vuoteen!

MITTATILAUSTUOTE

Pöytäsuoja Pikkuna liina

Pikkunan kysytty laadukas sivutuote on nyt myytävänä! Huonekalusuoja, jota valmistetaan mittatilaustuotteena juuri sinun huonekalujen mittojen sopivaksi. 0,75 mm paksu, suorakaiteen muotoinen, naarmuuntumaton ja UV-suojattu laadukas materiaali suojaa huonekalujasi ympäri vuoden, myös ulkona.

Tilaa

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Instagram

Pikkuna_suomi

Facebook

Suomen Pehmeä Ikkuna

Ota meihin yhteyttä!

On aina hyvää lähestyä valmistajaa. Laita meille viestiä ja selosta mahdollisimman tarkkaan, mitä tietoa sivuiltamme mielestäsi puuttuu. Tämä auttaa meitä kehittää asiakaspalveluamme aina seuraavalle tasolle!


Lisää tiedostoja painamalla tai raahaamalla ne hiirellä tähän
Voit lisätä enintään 5 tiedostoa JPG, JPEG, BMP, GIF, PNG, PDF, DOC, DOCX-tarkkuudella ja enintään 5 MB.
Korjaa tiedot ja lähetä tarjouspyyntö uudelleen.
Kiitos, viestisi on vastaanotettu. Voit lähettää uuden viestin painamalla OK.